Audio Express is leverancier van professionele audioapparatuur en alle bijbehorende accessoires.
Audio Express levert uitsluitend aan de vakhandel. Hieronder wordt verstaan: gespecialiseerde pro-audio/video installateurs, verhuurbedrijven, muziek/geluid/dj winkels, muziekvakhandel, elektro-technische installateurs etc.
Uiteraard zijn ook particulieren van harte welkom in onze showroom voor een demo/luistersessie.
Online verkoop verzorgen wij niet voor particulieren. Voor aanschaf van onze producten moet de particulier in onze showroom zijn.

Audio Express ziet een sterke meerwaarde in het opleiden en coachen van haar klanten. Daarom worden er regelmatig seminars, trainingen en cursussen georganiseerd, zowel bij Audio Express intern, op locatie, op beurzen of bij de fabriek van Audiocenter.
Audio Express biedt ondersteuning in service en advies bij projecten en kan altijd de juiste partner voor uw project vinden.

Audio Express is importeur en distributeur van het merk: Audiocenter.
Dit merk vormt het fundament van ons bedrijf.

Wij beschikken over voldoende kennis en kundig personeel om ook installatie werkzaamheden uit te voeren. Bijvoorbeeld het installeren van een audio oplossing in uw club, café, bar, restaurant en dergelijke. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Ons team stelt alles in het werk om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Naast persoonlijke begeleiding zorgt onze geavanceerde en uitgebreide website ervoor dat onze klanten 24/7 informatie van de producten kunnen verkrijgen en direct bestellingen kunnen plaatsen.

Echter voordat er een bestelling geplaatst kan worden, dient U een account aan te vragen.